کفش طبی
0

احتمالا به دفعات شنیده اید که پا را قلب دوم مینامند از این رو سلامت پاها از اهمیت بالایی برخوردارند. اهمیت دادن تنها به ضاهر کفش بدونتوجه به استاندارد بودن آن موجب میشود آسیب های بسیاری به سلامت فرد وارد شود. برای خرید یک کفش طبی باید به عوامل بسیاری توجه داشت از جمله اناتومی پا؛ به طور مثال شخصی که پنجه ی پا پهنی دارد بهتر است از هنگام خرید کفشی را انتخاب کند که پنجه ی پهنی داشته باشد، اگر به اینجور موارد توجه نشود خرید یک کفش طبی هیچ کمک شایانی به شما نخواهد کرد.

برخی کفش های موجود در بازار که به اسم کفش طبی ارائه میشوند، از هیچگونه استانداردهای یک کفش طبی برخوردار نیستند و فقط شکل ضاهری آنها مانند کفش طبی است. پس هنگام خرید باید هوشیار باشید، کفش مورد نظر را بپوشید و با آن راه بروید ، اگر کفش واقعا طبی باشد هنگام راه رفتن نه تنها اذیت نمیشوید بلکه راحتی وصف ناپذیری را تجربه میکنید.

بدون شک برای تمامی خانم ها ظاهر از اهمیت زیادی برخوردار است و برای به دست اوردن این ظاهر خوب ممکن است متحمل سختی های بسیاری بشوند اما اگر سلامتتان برای شما مهم است بهتر است قید کفش های پاشنه بلند ، نوک تیز و فانتزی را بزنید و انتخاب های خود را به سمت مدل های ساده تر اما شیک ببرید.

باوری غلط در بین مردم وجود دارد که فکر میکنند تنها کفش هایی از جنس چرم میتوانند طبی باشند. این باور نه تنها درست نیست بلکه بهتر است بگویم که شکل ساختار و قالب یک کفش است که به آن خاصیت طبی بودن میدهد نه جنس بدنه . پس در نتیجه برای تولید یک کفش طبی به غیر از چرم طبیعی میتوان از چرم مصنوعی یا بیاله استفاده کرد.

در رابطه با کفیت چرم بیاله بهتر است بگویم که این چرم به هیچ عنوان پوست پوست نمیشود و تا سال ها قابلیت استفاده را دارد؛ لازم به ذکر است در رابطه با خط افتادن در بخش پنجه پا ، این نکته را متذکر بشوم که این خط افتادن ناشی از راه رفتن است و حتی کفش های چرم هم از این قاعده مستثنا نیستند.

اشتراک گذاری:

پیام بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بالا

X